Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Merenelävien Pakkaukset

PURE

Merenelävien Pakkaukset Tämän uuden tuotevalikoiman konsepti on "vapaa". Yksinkertaisesti sanottuna, loimme epätavallisen rento malli. Tina tyypillisesti tina- ja äyriäistuotteita ovat tummat ja sotkuiset pakkaukset, suunnittelumme on "vapaa kaikista optisista liitäntälaitteista". Toisaalta tuotevalikoima on tarkoitettu myös allergioille ja ruokaherkille ihmisille. Joten se näyttää melkein tarkoituksella jonkinlaista lääketieteellistä. Myynti alkoi tammikuussa 2013 ja on erittäin menestyvä. Vähittäiskaupan palaute on: Olemme odottaneet erittäin kauan hyvännäköistä ja harkittua konseptia. Asiakas rakastaa sitä.

Projektin nimi : PURE, Suunnittelijoiden nimi : Bettina Gabriel, Asiakkaan nimi : gabriel design team – Hamburg.

PURE Merenelävien Pakkaukset

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.