Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Merenelävien Pakkaukset

PURE

Merenelävien Pakkaukset Tämän uuden tuotevalikoiman konsepti on "vapaa". Yksinkertaisesti sanottuna, loimme epätavallisen rento malli. Tina tyypillisesti tina- ja äyriäistuotteita ovat tummat ja sotkuiset pakkaukset, suunnittelumme on "vapaa kaikista optisista liitäntälaitteista". Toisaalta tuotevalikoima on tarkoitettu myös allergioille ja ruokaherkille ihmisille. Joten se näyttää melkein tarkoituksella jonkinlaista lääketieteellistä. Myynti alkoi tammikuussa 2013 ja on erittäin menestyvä. Vähittäiskaupan palaute on: Olemme odottaneet erittäin kauan hyvännäköistä ja harkittua konseptia. Asiakas rakastaa sitä.

Projektin nimi : PURE, Suunnittelijoiden nimi : Bettina Gabriel, Asiakkaan nimi : gabriel design team – Hamburg.

PURE Merenelävien Pakkaukset

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.