Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Aktiivikaiutin

db60

Aktiivikaiutin Db60-aktiivikaiutin on suunniteltu aidosti mobiililaitteiden käyttäjille. Db60-kaiuttimen tyyli perustuu pohjoismaisen muotoilukielen perintöön ja yksinkertaisuuteen. Käyttömukavuus heijastuu alkuperäisessä muodossa ja minimalistisissa ominaisuuksissa. Kaiuttimessa ei ole painikkeita, ja puhtaan rakenteen ansiosta se sopii asennukseen aina, kun tarvitaan suurta ääntä. Db60 on kodin äänen ja sisustuksen välisellä rajalla.

Projektin nimi : db60, Suunnittelijoiden nimi : DNgroup Design Team, Asiakkaan nimi : DNgroup.

db60 Aktiivikaiutin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.