Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puulusikka

Balance

Puulusikka Ihanteellisesti muotoiltu ja tasapainoinen ruoanlaittoon tämä päärynäpuusta käsin veistetty lusikka oli yritys yrittää määritellä keittiötarvikkeet uudelleen käyttämällä yhtä ihmiskunnan vanhimmista materiaaleista, puuta. Lusikan kulho kaiverrettiin epäsymmetrisesti sopimaan keittoastian nurkkaan. Kahva muotoiltiin hienoilla käyrillä, mikä tekee ihanteellisen muodon oikeakätiselle käyttäjälle. Violetti sydämen liuska lisää hieman luonnetta ja painoa lusikan kahvaosaan. Ja kahvan pohjan tasainen pinta antaa lusikan seistä pöydällä itsessään.

Projektin nimi : Balance, Suunnittelijoiden nimi : Christopher Han, Asiakkaan nimi : natural crafts by Chris Han.

Balance Puulusikka

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.