Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelytila, Vähittäiskauppa, Kirjakauppa

World Kids Books

Näyttelytila, Vähittäiskauppa, Kirjakauppa Paikallisen yrityksen innoittamana luoda kestävä, täysin toimiva kirjakauppa pienellä jalanjälkellä. RED BOX ID käytti ”avoimen kirjan” käsitettä suunnitellakseen aivan uuden vähittäiskaupan kokemuksen, joka tukee paikallista yhteisöä. Kanadassa Vancouverissa sijaitseva World Kids Books on ensimmäinen näyttelytila, vähittäiskaupan kirjakauppa toinen ja verkkokauppa kolmas. Lihavoitu kontrasti, symmetria, rytmi ja väripopi vetävät ihmiset sisälle ja luovat dynaamisen ja hauskan tilan. Se on loistava esimerkki siitä, kuinka liikeideaa voidaan parantaa sisustussuunnittelulla.

Projektin nimi : World Kids Books, Suunnittelijoiden nimi : Maria Drugoveiko, Asiakkaan nimi : World Kids Books.

World Kids Books Näyttelytila, Vähittäiskauppa, Kirjakauppa

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.