Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

YO

Nojatuoli YO noudattaa mukavien istuimien ja puhtaiden geometristen viivojen ergonomisia periaatteita, jotka muodostavat abstraktisti kirjaimet “YO”. Se luo kontrastin massiivisen, "uros" puurakenteen ja kevyen, läpinäkyvän "naispuolisen" komposiittiliinan välillä istuimessa ja selässä, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Kankaan kireys saavutetaan kuitujen kutomalla (ns. “Korsetti”). Lounge-tuolia täydentää jakkara, josta tulee sivupöytä, kun sitä käännetään 90 °. Värivalikoiman ansiosta molemmat sopivat helposti eri tyylien sisätiloihin.

Projektin nimi : YO, Suunnittelijoiden nimi : Rok Avsec, Asiakkaan nimi : ROPOT.

YO Nojatuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.