Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

YO

Nojatuoli YO noudattaa mukavien istuimien ja puhtaiden geometristen viivojen ergonomisia periaatteita, jotka muodostavat abstraktisti kirjaimet “YO”. Se luo kontrastin massiivisen, "uros" puurakenteen ja kevyen, läpinäkyvän "naispuolisen" komposiittiliinan välillä istuimessa ja selässä, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Kankaan kireys saavutetaan kuitujen kutomalla (ns. “Korsetti”). Lounge-tuolia täydentää jakkara, josta tulee sivupöytä, kun sitä käännetään 90 °. Värivalikoiman ansiosta molemmat sopivat helposti eri tyylien sisätiloihin.

Projektin nimi : YO, Suunnittelijoiden nimi : Rok Avsec, Asiakkaan nimi : ROPOT.

YO Nojatuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.