Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näytön Kuulokkeet

ZTONE

Näytön Kuulokkeet Elämäntavan lisävarusteena tämä kuuloke sisältää korukonseptin. Se koostuu patenttia odottavasta korvakärjestä, jonka runko on muotoiltu korvakulhoon. Laajennettu joustava siipikorvan kärki parantaa korvan sisäistä vakautta tukemalla korvan harjantaa. Keksintö on valmistettu silikonilla maksimaalisen joustavuuden parantamiseksi. Sienimuotoinen pääosa on suunniteltu tukevasti korvakanavan sisäpuolelle, jotta se parhaiten sulkeutuisi ulkoisesta melusta. Se tarjoaa taloudellisen ratkaisun korvaamaan premium-hintainen mukautettu näyttö, mutta tarjoaa tarkan äänentoiston.

Projektin nimi : ZTONE, Suunnittelijoiden nimi : IMEGO Infinity LLC, Asiakkaan nimi : I-MEGO.

ZTONE Näytön Kuulokkeet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.