Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tutkimusbrändäys

Pain and Suffering

Tutkimusbrändäys Tämä malli tutkii kärsimystä eri kerroksissa: filosofista, sosiaalista, lääketieteellistä ja tieteellistä. Henkilökohtaisesta näkökulmastani, että kärsimystä ja kipua esiintyy monissa muodoissa ja muodoissa, filosofisia ja tieteellisiä, valin perustana kärsimyksen ja kivun humanisoinnin. Opiskelin analogioita luonteeltaan symbioottisten ja ihmissuhteissa esiintyvien symbioottien välillä ja tämän tutkimuksen perusteella loin merkkejä, jotka edustavat visuaalisesti kärsimyksen ja kärsijän sekä kipu ja kipuhenkilön välisiä symbioottisia suhteita. Tämä suunnittelu on kokeilu ja katsoja on aihe.

Projektin nimi : Pain and Suffering, Suunnittelijoiden nimi : Sharon Webber-Zvik, Asiakkaan nimi : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Tutkimusbrändäys

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.