Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tutkimusbrändäys

Pain and Suffering

Tutkimusbrändäys Tämä malli tutkii kärsimystä eri kerroksissa: filosofista, sosiaalista, lääketieteellistä ja tieteellistä. Henkilökohtaisesta näkökulmastani, että kärsimystä ja kipua esiintyy monissa muodoissa ja muodoissa, filosofisia ja tieteellisiä, valin perustana kärsimyksen ja kivun humanisoinnin. Opiskelin analogioita luonteeltaan symbioottisten ja ihmissuhteissa esiintyvien symbioottien välillä ja tämän tutkimuksen perusteella loin merkkejä, jotka edustavat visuaalisesti kärsimyksen ja kärsijän sekä kipu ja kipuhenkilön välisiä symbioottisia suhteita. Tämä suunnittelu on kokeilu ja katsoja on aihe.

Projektin nimi : Pain and Suffering, Suunnittelijoiden nimi : Sharon Webber-Zvik, Asiakkaan nimi : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Tutkimusbrändäys

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.