Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Oppimiskeskus

STARLIT

Oppimiskeskus Starlit-oppimiskeskus on suunniteltu tarjoamaan suorituskoulutusta rentouttavassa oppimisympäristössä 2–6-vuotiaille lapsille. Hongkongin lapset opiskelevat kovan paineen alla. Jotta muoto ja tila voitaisiin antaa asettelun avulla ja sopia erilaisiin ohjelmiin, käytämme antiikin Rooman kaupunkisuunnittelua. Pyöreät elementit ovat yleisiä säteileviä varret pitkin akselijärjestelyssä luokkahuoneen ja studioiden ketjuttamiseksi kahden erillisen siipin välillä. Tämä oppimiskeskus on suunniteltu luomaan ilahduttava oppimisilmapiiri, jossa on äärimmäisen tilaa.

Projektin nimi : STARLIT, Suunnittelijoiden nimi : Catherine Cheung, Asiakkaan nimi : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Oppimiskeskus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.