Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut

odyssey

Korut Monomeerin odysseian perusajatuksena on laajojen, geometristen muotojen peittäminen kuviollisella iholla. Tästä syntyy selkeyden ja vääristymisen, läpinäkyvyyden ja piilottamisen vuorovaikutus. Kaikki geometriset muodot ja kuviot voidaan yhdistää haluttaessa, monipuolistaa ja täydentää lisäyksillä. Tämä kiehtova, yksinkertainen idea mahdollistaa lähes tyhjentämättömän mallisuunnitelman luomisen, joka sopii täydellisesti nopean prototyypin (3D-tulostus) tarjoamiin mahdollisuuksiin, koska jokaisella asiakkaalla voi olla täysin yksilöllinen ja ainutlaatuinen tuote (vieraile osoitteessa www.monomer). EU-kauppa).

Projektin nimi : odyssey, Suunnittelijoiden nimi : monomer, Asiakkaan nimi : monomer.

odyssey Korut

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.