Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Säädettävällä Pöytätasolla

Dining table and beyond

Säädettävällä Pöytätasolla Tällä taulukolla on kyky säätää sen pinta eri muotoihin, materiaaleihin, tekstuuriin ja väreihin. Toisin kuin tavanomainen pöytä, jonka pöytätaso toimii kiinteänä pintana tarjoilutarvikkeille (lautaset, tarjoilulautaset jne.), Tämän pöydän komponentit toimivat sekä pinta- että tarjoilutarvikkeina. Nämä lisävarusteet voivat koostua eri muotoisista ja kokoisista komponenteista tarvittavista ruokailutarpeista riippuen. Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen muotoilu muuttaa perinteisen ruokapöydän dynaamiseksi keskipisteeksi kaarevien lisävarusteiden jatkuvan uudelleenjärjestelyn kautta.

Projektin nimi : Dining table and beyond, Suunnittelijoiden nimi : Athanasia Leivaditou, Asiakkaan nimi : Studio NL.

Dining table and beyond Säädettävällä Pöytätasolla

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.