Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kodin Ja Toimiston Huonekalut

Egg-table

Kodin Ja Toimiston Huonekalut Pöytälevy on metallirengas, jonka keskelle lasi on asennettu, ja ulkopinta on valmistettu puusta, muovista tai muusta pöydälle sopivasta materiaalista. Pöydässä on kaksi metallista L-muotoista jalkaa, jotka näyttävät toisistaan, ja ne tarjoavat jäykkyyden. Pöytä voidaan koota kokonaan kuljetusta varten.

Projektin nimi : Egg-table, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Egg-table Kodin Ja Toimiston Huonekalut

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.