Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut

Angels OR Demons

Korut Todistamme jatkuvaa taistelua hyvän ja pahan, pimeyden ja valon, päivän ja yön, kaaoksen ja järjestyksen, sodan ja rauhan, sankarin ja konna välillä joka päivä. Riippumatta uskonnostamme tai kansallisuudestamme, meille on kerrottu tarina jatkuvista seuralaisistamme: enkeli istuu oikealla olkapäällä ja demoni vasemmalla, enkeli vakuuttaa meidät tekemään hyvää ja kirjaa hyvät teot. Hän paholainen vakuuttaa meidät tehdä pahaa ja pitää kirjaa pahoista teoistamme. Enkeli on metafori "superegolle" ja paholainen tarkoittaa "Id": tä ja jatkuvaa taistelua omatunnon ja tajuttomuuden välillä.

Projektin nimi : Angels OR Demons, Suunnittelijoiden nimi : Samira Mazloom, Asiakkaan nimi : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Korut

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.