Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistusnäyttely Ja Kauppa

Light Design Center Speyer, Germany

Valaistusnäyttely Ja Kauppa Tehdasrakennuksessa sijaitsevan uuden Light Center Speyerin näyttelytila oli tarkoitus suunnitella näyttelytilaksi, konsultointialueeksi ja kokouspaikaksi. Täällä oli tarkoitus luoda kehys, joka luo sisustussuunnitelman synergiaetuja kaikille uusimmille valosuunnitelmille, tekniikoille ja valosuunnitteluille. Sen hienostunut rakenne oli rakentaa koko valonäyttelyn selkäranka, mutta samalla se ei saanut koskaan varjottaa näyttelyssä olevien valaisevien esineiden prioriteettia. Tätä tarkoitusta varten luonne loi yhdistävän muodon: "twister", luonnollinen ilmiö, jolla on näkymättömiä voimia ...

Projektin nimi : Light Design Center Speyer, Germany, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Valaistusnäyttely Ja Kauppa

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.