Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Baboor Dawar Line

Pöytä Pyrkimyksenä ylittää normaalisuuden rajat ja jatkuva yritys sekoittaa historiallinen egyptiläinen perintö nykyaikaisilla suunnittelutavoilla, jotka on esitetty materiaaleissa ja viimeistelyissä, tämä erottuva kappale “Baboor” on innoittanut perinteisestä “Primus-uunista”, joka on ollut pakollinen väline yli vuosisadan ajan, ja sitä käytetään edelleen runsaasti tähän päivään maaseutualueilla. Se on muistutus yhdestä lukuisista esineistä, jotka olivat aikoinaan arvokkaita hyödykkeitä ja ajan myötä ovat varjostaneet sukupuuttoon antiikin. Mikä tahansa esine voi olla mestariteos, kun se on nähty taiteellisella visioinnilla.

Projektin nimi : Baboor Dawar Line, Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Pöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.