Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntitoimisto

Chongqing Mountain and City Sales Office

Myyntitoimisto ”Mountain” on tämän myyntitoimiston pääteema, jonka innoittamana on Chongqingin maantieteellinen tausta. Harmaan marmorin lattiakuvio muodostaa kolmionmuodon; ja piirreseinissä ja epäsäännöllisen muotoisissa vastaanottolaskurissa on paljon parittomia ja teräviä kulmia ja vuoria käsitteen "vuori" osoittamiseksi. Lisäksi lattiat yhdistävät portaat on suunniteltu kulkemaan luolan läpi. Samaan aikaan kattoon ripustetaan LED-valaisimia, jotka jäljittelevät laaksossa sadetta ja tarjoavat luonnollisen tunteen, pehmentäen koko vaikutelmaa.

Projektin nimi : Chongqing Mountain and City Sales Office, Suunnittelijoiden nimi : Ajax Law, Asiakkaan nimi : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Myyntitoimisto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.