Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
40-Vuotias Toimistotalo

780 Tianshan Road, Shanghai

40-Vuotias Toimistotalo Tässä 40 vuotta vanhassa rakennuksessa alkuperäisiä elementtejä, kuten ikkunakehyksiä ja portaikkojen kahvoja, pidetään ja maalataan uudelleen, jotta ajan vaaleat jäljet kertovat hiljaisesti tarinan. Asiakas on erikoistunut maanalaisiin hyötyilmaisupalveluihin. Yrityksen filosofia on ”nähdä näkymätön”, joten moderni ja minimaalinen keskuskäytävä on suunniteltu erityisesti piilottamaan huoneet siististi, mutta paljastamaan ovien hienovaraisesti. Koko rakennuksen alueella voit nähdä nostalgisen tunnelman, modernin toimivuuden ja China Chic-tyylikkyyden tulevan peliin säilyttämään ja elvyttämään tätä historiallista kohdetta.

Projektin nimi : 780 Tianshan Road, Shanghai, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai 40-Vuotias Toimistotalo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.