Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Väliaikainen Tietokeskus

Temporary Information Pavilion

Väliaikainen Tietokeskus Hanke on yhdistelmäkäyttöinen väliaikainen paviljonki Trafalgarissa, Lontoossa erilaisille toiminnoille ja tapahtumille. Ehdotetussa rakenteessa korostetaan "väliaikaisuuden" käsitettä käyttämällä kierrätyskuljetuskontteja ensisijaisena rakennusmateriaalina. Sen metallisella luonteella on tarkoitus luoda vastakkaiset suhteet olemassa olevaan rakennukseen, mikä vahvistaa konseptin siirtymäluonnetta. Lisäksi rakennuksen muodollinen ilme organisoidaan ja järjestetään satunnaisella tavalla luomalla tilapäinen maamerkki paikan päälle houkuttelemaan visuaalista vuorovaikutusta rakennuksen lyhyen käyttöiän aikana.

Projektin nimi : Temporary Information Pavilion, Suunnittelijoiden nimi : Yu-Ngok Lo, Asiakkaan nimi : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Väliaikainen Tietokeskus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.