Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nuorten Muotiketju

Trend Platter

Nuorten Muotiketju Trendinäyttönä brändin ominaisuuksista "variaatio" ja "sekoita ja sekoita", "Trend Platter" tuo esiin brändin aksentin monenlaisten trendikkäiden muotoilutyyppien kautta klassisesta ja vintageesta moderniin ja minimaaliseen. Musta holvattu katto esittelee muotia klassisella tavalla, kun taas ruudullinen lattia antaa vintage-ilmeen. Valkoisella alueella on minimalistinen yksinkertaisuus, kun taas moderni alue on täynnä viileitä mustia ja metallisia värejä. Eri tyylien räätälöity tausta on luova lähestymistapa tuotemerkin piirteiden korostamiseen.

Projektin nimi : Trend Platter, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : PMTD Ltd..

Trend Platter Nuorten Muotiketju

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.