Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Meikkikokoelma

Kjaer Weis

Meikkikokoelma Kjaer Weis -kosmetiikkalinjan muotoilu distiloi naisten meikin perusteet kolmeen tärkeään sovellusalueeseensa: huulet, posket ja silmät. Suunnittelimme kompakteja, jotka on muotoiltu heijastamaan ominaisuuksia, joita niitä käytetään parantamaan: hoikka ja pitkä huulille, iso ja neliön muotoinen poskille, pieni ja pyöreä silmille. Tiivistettäessä kompakti kääntyy auki innovatiivisella sivuttaisliikkeellä, joka leimaa kuin perhosen siipi. Täysin uudelleentäytettävät nämä tiivisteet on tarkoituksellisesti säilytetty eikä kierrätetty.

Projektin nimi : Kjaer Weis, Suunnittelijoiden nimi : Marc Atlan, Asiakkaan nimi : .

Kjaer Weis Meikkikokoelma

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.