Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hands-Free-Jutteleminen

USB Speaker and Mic

Hands-Free-Jutteleminen DIXIX USB-kaiutin ja mikrofoni on suunniteltu toimimaan. Mikrokaiutin on ihanteellinen handsfree-keskusteluun Internetin välityksellä, mikrofoni on oikein päin päin, jotta voit välittää äänesi selvästi vastaanottajalle ja kaiutin välittää ääntä henkilöltä, jonka kanssa olet yhteydessä.

Projektin nimi : USB Speaker and Mic, Suunnittelijoiden nimi : Yen Lau, Asiakkaan nimi : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Hands-Free-Jutteleminen

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.