Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hands-Free-Jutteleminen

USB Speaker and Mic

Hands-Free-Jutteleminen DIXIX USB-kaiutin ja mikrofoni on suunniteltu toimimaan. Mikrokaiutin on ihanteellinen handsfree-keskusteluun Internetin välityksellä, mikrofoni on oikein päin päin, jotta voit välittää äänesi selvästi vastaanottajalle ja kaiutin välittää ääntä henkilöltä, jonka kanssa olet yhteydessä.

Projektin nimi : USB Speaker and Mic, Suunnittelijoiden nimi : Yen Lau, Asiakkaan nimi : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Hands-Free-Jutteleminen

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.