Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kolme Yhdessä Tietokoneen Lisälaitteet

STACK TOWER

Kolme Yhdessä Tietokoneen Lisälaitteet DIXIX-pinotorni on suunniteltu järjestämään erilaisia elektronisia lisävarusteita yhdessä lohkossa hienosti ja siististi, kuten "TORNI". Tämä torni sisältää stereokaiuttimen (vahvistaa tietokoneesi ääntä ja musiikkia), kortinlukijan ja USB-telakan. Teho ja tiedot siirretään automaattisesti, kun ne pinotaan toisiinsa.

Projektin nimi : STACK TOWER, Suunnittelijoiden nimi : Yen Lau, Asiakkaan nimi : Dixix International Ltd..

STACK TOWER Kolme Yhdessä Tietokoneen Lisälaitteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.