Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ulkona Sohvapöytä

Growing Table

Ulkona Sohvapöytä Kasvupöytä on valmistettu pähkinäpuusta, joka heijastaa maaperän väriä ja luo taustan, joka tekee kasveista näkyvämmät. Kokonaissuunnittelu on dynaamisen liikkeen ja staattisen posturroinnin leikkauskohta. Pöytä tarjoaa tilan, jossa kasvit voivat kasvaa ja joita voidaan katsella pöydässä, jotta voidaan luoda paikka rentoutumiseen ja vuorovaikutukseen luonnon kanssa. Pöytätason pinta levittää valoa kasvihuoneominaisuuden luomiseksi. Lopuksi pöytä on tehty helppoa säilyttämistä varten; se voidaan lyödä osaksi 26 ”x 26” x 4 ”ristikkoa.

Projektin nimi : Growing Table, Suunnittelijoiden nimi : Nga Ying, Amy Sun, Asiakkaan nimi : .

Growing Table Ulkona Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.