Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintolabaari Katolla

The Atticum

Ravintolabaari Katolla Ravintolan viehätys teollisessa ympäristössä tulee näkyä arkkitehtuurissa ja kalusteissa. Musta ja harmaa kalkkikipsi, joka on kehitetty erityisesti tätä projektia varten, on yksi todiste tästä. Sen ainutlaatuinen, karkea rakenne kulkee kaikkien huoneiden läpi. Yksityiskohtaisessa toteutuksessa käytettiin tietoisesti materiaaleja, kuten raakaterästä, jonka hitsaussaumat ja hiontajäljet jäivät näkyviin. Tätä vaikutelmaa tukee muntin-ikkunoiden valinta. Näiden kylmien elementtien vastakohtana on lämmin tammipuu, käsin höylätty kalanruotoparketti ja täysin istutettu seinä.

Projektin nimi : The Atticum, Suunnittelijoiden nimi : Florian Studer, Asiakkaan nimi : The Atticum.

The Atticum Ravintolabaari Katolla

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.