Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jalkakäytävien Energinen Aktivointi

Solar Skywalks

Jalkakäytävien Energinen Aktivointi Maailman metropoleissa - kuten Pekingissä - on suuri joukko käytäviä, jotka kulkevat vilkkaan liikenteen valtimoita. Ne ovat usein houkuttelemattomia, heikentäen kaupunkien kokonaisvaikutelmaa. Suunnittelijoiden ajatus jalkakäytävien verhoilusta esteettisinä, energiaa tuottavilla PV-moduuleilla ja muuntamisesta niistä houkutteleviksi kaupunkikohdiksi ei ole vain kestävä, vaan luo myös veistoksellisen monimuotoisuuden, josta tulee kaupunkimaiseman silmänpuoleinen. E-auton tai E-pyörän latausasemat jalkakäytävien alla hyödyntävät aurinkoenergiaa suoraan paikan päällä.

Projektin nimi : Solar Skywalks, Suunnittelijoiden nimi : Peter Kuczia, Asiakkaan nimi : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Jalkakäytävien Energinen Aktivointi

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.