Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokapöytä

Augusta

Ruokapöytä Augusta tulkitsee klassisen ruokapöydän uudelleen. Edustaen edessämme olevia sukupolvia, muotoilu näyttää kasvavan näkymättömästä juuresta. Pöydän jalat on suunnattu tähän yhteiseen ytimeen, ja ne pystyvät pitämään kirjassa sovitettua pöytätasoa. Kiinteä eurooppalainen pähkinäpuu valittiin viisauden ja kasvun merkityksen perusteella. Huonekaluvalmistajien yleensä hylkäämää puuta käytetään haasteisiinsa työskennellä. Solmut, halkeamat, tuuli tärisee ja ainutlaatuiset pyörteet kertovat tarinan puun elämästä. Puun ainutlaatuisuus antaa tämän tarinan elää perheen perintökalusteessa.

Projektin nimi : Augusta , Suunnittelijoiden nimi : Miles J Rice, Asiakkaan nimi : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Ruokapöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.