Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustus

Gray and Gold

Sisustus Harmaan värin katsotaan olevan tylsää. Mutta tänään tämä väri on yksi päälinjojen tyyleistä, kuten parvi, minimalismi ja hi-tech. Harmaa on väri, joka suosii yksityisyyttä, rauhaa ja lepoa. Se kutsuu pääasiassa niitä, jotka työskentelevät ihmisten kanssa tai harjoittavat kognitiivisia vaatimuksia, yleiseksi sisustusväreiksi. Seinät, katto, huonekalut, verhot ja lattiat ovat harmaita. Harmaan sävyt ja kylläisyys ovat vain erilaisia. Kultaa lisäsivät lisätiedot ja tarvikkeet. Sitä korostaa kuvakehys.

Projektin nimi : Gray and Gold, Suunnittelijoiden nimi : Sergei Savateev, Asiakkaan nimi : SAVATEEV.DESIGN.

Gray and Gold Sisustus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.