Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kakkujalusta

Temple

Kakkujalusta Kotileivonnassa kasvavan suosion perusteella voimme nÀhdÀ tarpeen nykyaikaisella nÀköisellÀ nykyaikaisella kakkujalustalla, joka voitaisiin helposti sÀilyttÀÀ kaapissa tai piirtÀÀ. Helppo puhdistaa ja tiskikoneessa turvallista. Temppeli on helppo koota ja intuitiivinen liu'uttamalla levyt kapenevan keskiosan selkÀÀn. Purkaminen on aivan yhtÀ helppoa liu'uttamalla ne takaisin. Pinoaja pitÀÀ kaikki 4 pÀÀelementtiÀ yhdessÀ. Pinoamislaite auttaa pitÀmÀÀn kaikki elementit yhdessÀ monikulmaisen pienikokoisen varastoinnin kannalta. Voit kÀyttÀÀ erilaisia levykonfiguraatioita erilaisiin tilanteisiin.

Nojatuoli

Bessa

Nojatuoli Bessa-tuoli on suunniteltu hotellien, lomakohteiden ja yksityisten asuntojen oleskelutilalle. Se sopii moderneihin sisustusprojekteihin. Sen muotoilu vÀlittÀÀ rauhaa, joka kutsuu elÀmyksiin, jotka muistetaan. Ratkaistuamme sen tÀysin kestÀvÀn tuotannon, voimme nauttia sen tasapainosta muodon, nykyaikaisen suunnittelun, toiminnan ja orgaanisten arvojen vÀlillÀ.

Kalenteri

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalenteri VesipyörÀ on kolmiulotteinen kalenteri, joka on valmistettu kuudesta aerosta, jotka on koottu vesipyörÀn muotoon. KierrÀ kÀyttÀmÀÀsi erillistÀ erillistÀ kalenteria työpöydÀllesi kuten vesipyörÀÀ. ElÀmÀ suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀsitteen "Life with Design" avulla.

PÀÀtepöytÀ

TIND End Table

PÀÀtepöytÀ TIND-pÀÀtepöytÀ on pieni, ympÀristöystÀvÀllinen pöytÀ, jolla on vahva visuaalinen lÀsnÀolo. KierrÀtysterÀksen pÀÀllinen on leikattu vesisuihkulla monimutkaisella kuviolla, joka luo kirkkaita valo- ja varjokuvioita. Bambujalkojen muodot mÀÀritetÀÀn terÀksen ylÀosassa olevien kuvioiden avulla, ja jokainen neljÀstÀtoista jalasta kulkee terÀksen ylÀosan lÀpi ja leikataan sitten uudestaan. YlhÀÀltÀ katsottuna hiilihapoteltu bambu luo pidÀtyskuvion, joka on sijoitettu rei'itettyÀ terÀstÀ vasten. Bambu on nopeasti uusiutuva raaka-aine, koska bambu on nopeasti kasvava ruoho, ei puutuotteet.

Monitoiminen Vaatekaappi

Shanghai

Monitoiminen Vaatekaappi ”Shanghai” monitoiminen vaatekaappi. Julkisivu ja lakoninen muoto toimivat "koristeellisena seinĂ€nĂ€", ja tĂ€mĂ€ mahdollistaa vaatekaapin havaitsemisen koristekomponenttina. ”All inclusive” -jĂ€rjestelmĂ€: sisĂ€ltÀÀ erikokoisia sĂ€ilytyspaikkoja; sisÀÀnrakennetut yöpöydĂ€t, jotka ovat osa vaatekaapin julkisivua, joka avataan ja suljetaan yhdellĂ€ julkisivupainalluksella; 2 sisÀÀnrakennettua yölamppua, joka on piilotettu loistavan ÀÀnenvoimakkuuden alle sĂ€ngyn molemmille puolille. Kaapin pÀÀosa on tehty pienestĂ€ puun muotoisesta kappaleesta. Se koostuu 1500 kappaleesta kempasta ja 4500 kappaleesta valkaistua tammea.

Lelu

Rocking Zebra

Lelu Lapset rakastavat tÀtÀ heikkoa keinuvaa lelua, kun taas nykyaikainen ilme, funky grafiikka ja luonnollinen puu ovat todellisia katseenvangitsijoita modernissa kodissa. Suunnittelun haasteena oli sÀilyttÀÀ klassisen perintölehden olennainen luonne ja kÀyttÀÀ edistyksellisiÀ tekniikoita ja modulaarista rakennusjÀrjestelmÀÀ, jotta tulevaisuuden lisÀelÀinlajit voidaan sallia pienin osin muutoksin. Pakatun tuotteen piti myös olla kompakti ja alle 10 kg suoraa Internet-myyntikanavaa varten. Muokatun tulostuslaminaatin kÀyttö on todellinen ensimmÀinen, mikÀ johtaa tÀydelliseen vÀrin / kuvionsiirtoon tÀysin naarmuuntumattomalle pinnalle