Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Installaatiotaide

Inorganic Mineral

Installaatiotaide Syvien tunteiden luonteen ja arkkitehtikokemuksen innoittamana Lee Chi keskittyy luomaan ainutlaatuisia kasvitieteellisiä taide installaatioita. Heijastelemalla taiteen luonnetta ja tutkimalla luovia tekniikoita, Lee muuntaa elämätapahtumat virallisiksi teoksiksi. Tämän teossarjan aiheena on tutkia materiaalien luonnetta ja sitä, miten materiaalit voidaan rekonstruoida esteettisen järjestelmän ja uuden näkökulman avulla. Lee uskoo myös, että kasvien ja muiden keinotekoisten materiaalien uudelleenmäärittely ja rekonstruointi voivat tehdä luonnonmaisemasta emotionaalisen vaikutuksen ihmisiin.

Projektin nimi : Inorganic Mineral, Suunnittelijoiden nimi : Lee Chi, Asiakkaan nimi : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Installaatiotaide

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.