Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Installaatiotaide

Inorganic Mineral

Installaatiotaide Syvien tunteiden luonteen ja arkkitehtikokemuksen innoittamana Lee Chi keskittyy luomaan ainutlaatuisia kasvitieteellisiä taide installaatioita. Heijastelemalla taiteen luonnetta ja tutkimalla luovia tekniikoita, Lee muuntaa elämätapahtumat virallisiksi teoksiksi. Tämän teossarjan aiheena on tutkia materiaalien luonnetta ja sitä, miten materiaalit voidaan rekonstruoida esteettisen järjestelmän ja uuden näkökulman avulla. Lee uskoo myös, että kasvien ja muiden keinotekoisten materiaalien uudelleenmäärittely ja rekonstruointi voivat tehdä luonnonmaisemasta emotionaalisen vaikutuksen ihmisiin.

Projektin nimi : Inorganic Mineral, Suunnittelijoiden nimi : Lee Chi, Asiakkaan nimi : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Installaatiotaide

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.