Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taideinstallaatiosuunnittelu

Hand down the Tale of the HEIKE

Taideinstallaatiosuunnittelu Kolmiulotteinen lavasuunnittelu, joka käyttää koko lavatilaa. Haluamme uutta japanilaista tanssia, ja tämä on näyttämötaiteen malli, joka tähtää japanilaisen nykytanssin ihanteelliseen muotoon. Toisin kuin perinteinen japanilainen tanssi, kaksiulotteinen näyttämötaide, kolmiulotteinen muotoilu, joka hyödyntää koko näyttämötilaa.

Projektin nimi : Hand down the Tale of the HEIKE, Suunnittelijoiden nimi : Nakamura Kazunobu, Asiakkaan nimi : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Taideinstallaatiosuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.