Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taideinstallaatiosuunnittelu

Hand down the Tale of the HEIKE

Taideinstallaatiosuunnittelu Kolmiulotteinen lavasuunnittelu, joka käyttää koko lavatilaa. Haluamme uutta japanilaista tanssia, ja tämä on näyttämötaiteen malli, joka tähtää japanilaisen nykytanssin ihanteelliseen muotoon. Toisin kuin perinteinen japanilainen tanssi, kaksiulotteinen näyttämötaide, kolmiulotteinen muotoilu, joka hyödyntää koko näyttämötilaa.

Projektin nimi : Hand down the Tale of the HEIKE, Suunnittelijoiden nimi : Nakamura Kazunobu, Asiakkaan nimi : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Taideinstallaatiosuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.