Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjahylly

Amheba

Kirjahylly Orgaanista kirjahyllyä nimeltä Amheba ohjaa algoritmi, joka sisältää muuttuvia parametreja ja sääntöjä. Rakenteen valaistamiseen käytetään topologisen optimoinnin käsitettä. Tarkan palapelilogiikan avulla on mahdollista hajottaa ja siirtää se milloin tahansa. Yksi henkilö pystyy kuljettamaan kappaleita ja koota 2,5 metriä pitkä rakenne. Realisointiin käytettiin digitaalisen valmistuksen tekniikkaa. Koko prosessia ohjataan vain tietokoneissa. Tekninen dokumentaatio ei ollut tarpeen. Tiedot lähetettiin 3-akseliseen CNC-koneeseen. Koko prosessin tulos on kevytrakenteinen.

Projektin nimi : Amheba, Suunnittelijoiden nimi : George Šmejkal, Asiakkaan nimi : Parametr Studio.

Amheba Kirjahylly

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.