Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjahylly

Amheba

Kirjahylly Orgaanista kirjahyllyä nimeltä Amheba ohjaa algoritmi, joka sisältää muuttuvia parametreja ja sääntöjä. Rakenteen valaistamiseen käytetään topologisen optimoinnin käsitettä. Tarkan palapelilogiikan avulla on mahdollista hajottaa ja siirtää se milloin tahansa. Yksi henkilö pystyy kuljettamaan kappaleita ja koota 2,5 metriä pitkä rakenne. Realisointiin käytettiin digitaalisen valmistuksen tekniikkaa. Koko prosessia ohjataan vain tietokoneissa. Tekninen dokumentaatio ei ollut tarpeen. Tiedot lähetettiin 3-akseliseen CNC-koneeseen. Koko prosessin tulos on kevytrakenteinen.

Projektin nimi : Amheba, Suunnittelijoiden nimi : George Šmejkal, Asiakkaan nimi : Parametr Studio.

Amheba Kirjahylly

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.