Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Interaktiivinen TyöpöytÀnÀyttö

Ubiquitous Stand

Interaktiivinen TyöpöytÀnÀyttö TÀmÀ kaikkialla oleva työpöytÀjalusta on suunniteltu vuorovaikutukseen ihmisten kanssa pÀivÀunien kanssa. ReiÀt on jÀrjestetty ja lisÀtty lisÀyksellÀ kukilla, tikkareilla tai kohteilla, jotka sulautuvat sen kuvioon eri suuntauksista. Kromattu pinta heijastaa ja muuttaa ÀÀnet nÀytössÀ nÀkyviin kohteisiin ja ihmiset ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Naamio

Billy Julie

Naamio TÀmÀ malli on inspiroitunut mikroilmaisusta. Suunnittelija valitsee Billyn ja Julien kahdesta erilaisesta persoonallisuudesta. Monimutkaiset elementit luodaan parametreilla sÀÀtÀmÀllÀ tikkaat muistuttavan geometrian suuntauksia takertuneen kÀyrÀn, jossa on vÀliseinÀt, perusteella. KÀyttöliittymÀnÀ ja tulkkina tÀmÀ naamio on luotu saamaan ihmiset tutkimaan omaatuntoaan.

Meikkiassistentti

Eyelash Stand

Meikkiassistentti TÀmÀ malli tutkii ripsien metaforia. Suunnittelija katsoo, ettÀ silmÀripsien tekeminen on henkilökohtaisen odotuksen tavoitetta. HÀn luo ripsien jalustan elÀmÀn kuvakkeena tai esityksen pienoiskoossa. TÀmÀ jalusta symboloi muistuttavaa sitoutumista aamulla tai ennen nukkumaanmenoa asettamalla ripset vÀliaikaisesti ennen tai jÀlkeen levityksen. Ripsarinja on tapa muistaa mitÀ jotain triviaalia on vaikuttanut henkilökohtaiseen pÀivittÀiseen seikkailuun.

Teeman Asennus

Dancing Cubes

Teeman Asennus TÀmÀ muotoilu on vuorovaikutuksessa nÀytettÀvÀn aiheen kanssa moduuleittain. TÀmÀ telineteline on suunniteltu itse laajennetulla mekanismilla yhdistÀmÀÀn kuusi tai useampia kuutioita ylös skaalatuksi yksiköksi kolmeen kohtisuoraan suuntaan. Vapaassa muodossa olevat lovet tekevÀt yhteydestÀ samanlaisen kuin lomitetut tanssivat ihmiset. Pienten reikien sijoitus luo kohteen mukautumisrakenteen lineaarisilla osilla.

Yritysidentiteetti

film festival

Yritysidentiteetti "Cinema, ahoy" oli iskulause Kuuban eurooppalaisen elokuvafestivaalin toiselle painokselle. Se on osa suunnittelukonseptia, joka keskittyy matkoihin kulttuurien yhdistÀmiseen. Suunnittelu herÀttÀÀ Euroopasta Havantaan matkustavan risteilyaluksen matkan, joka on tÀynnÀ elokuvia. Festivaalin kutsujen ja lippujen suunnittelu on inspiroinut passeja ja matkustuskortteja, joita matkustajat kÀyttÀvÀt nykyÀÀn ympÀri maailmaa. Elokuvien lÀpi kulkemisen ajatus kannustaa yleisöÀ olemaan vastaanottavainen ja utelias kulttuurivaihtoon.

VĂ€lipalat

Have Fun Duck Gift Box

VÀlipalat "PidÀ hauskaa ankkaa" -laatikko on erityinen lahjapakkaus nuorille. Pikselityylisten lelujen, pelien ja elokuvien innoittamana malli kuvaa nuorten "ruokakaupunkia" mielenkiintoisin ja yksityiskohtaisin kuvin. IP-kuva integroidaan kaupungin kaduille ja nuoret rakastavat urheilua, musiikkia, hip-hopia ja muita viihdetoimintoja. Koe hauskoja urheilupelejÀ samalla kun nautit ruokaa, ilmaise nuori, hauska ja onnellinen elÀmÀntapa.