Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Udonravintola Ja Kauppa

Inami Koro

Udonravintola Ja Kauppa Kuinka arkkitehtuuri voi edustaa kulinaarista konseptia? Puun reuna on yritys vastata tÀhÀn kysymykseen. Inami Koro keksii perinteisen japanilaisen Udon -ruoan pitÀen samalla yleiset valmistustekniikat. Uusi rakennus heijastaa heidÀn lÀhestymistapaansa tarkistamalla perinteisiÀ japanilaisia puurakenteita. Kaikkia rakennuksen muotoa kuvaavia muotoviivoja yksinkertaistettiin. TÀhÀn sisÀltyy lasirunko, joka on piilotettu ohuiden puupylvÀiden sisÀÀn, katon ja katon kaltevuus kiertynyt, ja pystysuorien seinien reunat ilmaistaan yhdellÀ viivalla.

Apteekki

The Cutting Edge

Apteekki Leikkaava reuna on jakeluapteekki, joka liittyy naapurimaiseen Daiichi General Hospital -sairaalaan Himeji Cityyn, Japaniin. TÀmÀn tyyppisissÀ apteekkeissa asiakkaalla ei ole suoraa pÀÀsyÀ tuotteisiin, kuten vÀhittÀiskaupassa; pikemminkin apteekki valmistaa hÀnen lÀÀkkeensÀ takapihalla lÀÀkÀrin mÀÀrÀÀmisen jÀlkeen. TÀmÀ uusi rakennus on suunniteltu edistÀmÀÀn sairaalan imagoa ottamalla kÀyttöön korkean teknologian terÀvÀ kuva edistyneen lÀÀketieteellisen tekniikan mukaisesti. Tuloksena on valkoinen minimalistinen, mutta tÀysin toimiva tila.

Kiinalainen Ravintola

Pekin Kaku

Kiinalainen Ravintola Pekin-kaku-ravintolan uusi peruskorjaus tarjoaa tyylillisen tulkinnan siitÀ, mikÀ Peking-tyylisessÀ ravintolassa voisi olla, hylkÀÀmÀllÀ perinteisen runsaasti koristeellisen suunnittelun yksinkertaistetun arkkitehtonian hyvÀksi. SisÀkatossa on punainen aurora, joka on luotu 80 metriÀ pitkillÀ naruverhoilla, kun taas seinÀt on kÀsitelty perinteisillÀ tummilla Shanghai-tiileillÀ. Kiinalaisen vuosituhannen kulttuuriperinnön kulttuurielementit, mukaan lukien Terracotta-soturit, punajÀneli ja kiinalainen keramiikka, korostettiin minimalistisella nÀytöllÀ, joka tarjosi kontrastisen lÀhestymistavan koriste-elementteihin.

Japanilainen Ravintola

Moritomi

Japanilainen Ravintola Japanilaista ruokaa tarjoavan Moritomi-ravintolan uudelleensijoittaminen maailmanperinnön viereen Himejin linnaan tutkii materiaalisuuden, muodon ja perinteisen arkkitehtonisen tulkinnan suhteita. Uudessa tilassa yritetÀÀn toistaa linnakiven linnoituskuviota useista materiaaleista, mukaan lukien karkeat ja kiillotetut kivet, mustalla oksidilla pÀÀllystetty terÀs ja tatamimatot. PieniÀ hartsipÀÀllystetyillÀ sorailla tehty lattia edustaa linnan vallihautaa. Kaksi vÀriÀ, valkoinen ja musta, virtaa kuin vesi ulkopuolelta, ja ylittÀen puisilla hilakoristeilla sisustetun oven vastaanotossa.

Perheen Asuinpaikka

Sleeve House

Perheen Asuinpaikka TÀmÀn todella ainutlaatuisen kodin on suunnitellut huomattava arkkitehti ja tutkija Adam Dayem, ja se voitti ÀskettÀin toisen sijan American-Arkkitehtien Yhdysvaltain Vuoden rakennus -kilpailussa. 3-BR / 2,5-kylpyammeinen koti sijaitsee avoimilla, liikkuvilla niityillÀ ympÀristössÀ, joka tarjoaa yksityisyyttÀ sekÀ dramaattisia laakso- ja vuoristomaisemat. Niin arvoituksellinen kuin se on kÀytÀnnöllinen, rakenne on suunniteltu kaavamaisesti kahdeksi leikkautuvaksi holkkimaiseksi tilavuudeksi. KestÀvÀsti hankittu hiiltÀvÀ puujulkisivu antaa talolle karkean, haalistuvan tekstuurin, nykyaikaisen tulkinnan Hudsonin laakson vanhoista latoista.

Taidetila

Surely

Taidetila TÀmÀ on taiteen, rento ja vÀhittÀiskauppa, jotka kaikki yhdistyvÀt yhdessÀ tilassa. Koska arkkitehtuuri, joka on maan yllÀpitÀmÀ vaatekoukku sivutehdas. Koko rakennus sÀilyttÀÀ seinÀn tÀplikÀsityksen, koska tilan kerrostekstuurina luodaan erilainen kontrasti ulkopuolen kanssa, luodaan myös avaruuskokemus. HylkÀÀ liikaa kovaa koristelua, kÀytti nÀytöllÀ pehmeÀÀ koristelua, joka loi rentouttavan tunteen. Luomisen ja varhaisen vaiheen vÀlinen kontrasti on joustavampi tulevaisuuden avaruuskehityksen kannalta.