Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huvittava Talo Lapsille

Fun house

Huvittava Talo Lapsille TÀmÀ rakennussuunnitelma on tarkoitettu lapsille oppimiseksi ja leikkimiseksi, mikÀ on tÀysin hauskaa taloa superisÀltÀ. Suunnittelija yhdisti terveelliset materiaalit ja turvallisuusmuodot ihanaa ja mielenkiintoista tilaa varten. He yrittivÀt tehdÀ mukavan ja lÀmmin lasten leikkitalon ja yrittivÀt vahvistaa vanhempien ja lasten suhteita. Asiakas kÀski suunnittelijan saavuttamaan 3 tavoitetta, jotka olivat: (1) luonnon- ja turvallisuusmateriaalit, (2) tehdÀ lapsista ja vanhemmista onnellinen ja (3) riittÀvÀsti sÀilytystilaa. Suunnittelija löysi yksinkertaisen ja selkeÀn tavan saavuttaa tavoite, joka on koti, lasten tilan heti alku.

Sisustustalo

Spirit concentration

Sisustustalo MikÀ on tila talolle? Suunnittelija uskoo, ettÀ muotoilu tulee omistajan vaatimuksista, saavuttaen sielun avaruuteen. Siksi suunnittelija navigoi heidÀn avaruustarkoituksensa ihana pari. Molemmat omistajat rakastavat materiaaleja ja suunnitteluratkaisua suhteessa japanilaiseen kulttuuriin. EsittÀessÀÀn muistoja heidÀn mielensÀ vÀlillÀ, he pÀÀttivÀt kÀyttÀÀ erilaisia puumateriaaleja luomaan sieluhuoneen. TÀmÀn seurauksena he tekivÀt 3 tÀstÀ ihanteellisesta talosta yksimielisiÀ tavoitteita, jotka olivat (1) hiljainen ilmapiiri, (2) joustavat ja viehÀttÀvÀt julkiset tilat ja (3) mukavat ja nÀkymÀttömÀt yksityistilat.

Talo Muistoille

Memory Transmitting

Talo Muistoille TÀmÀ talo vÀlittÀÀ kodin kuvia puupalkkien ja porrastettujen valkoisten tiilien pinon avulla. Valo lÀhtee talon ympÀrillÀ olevista valkoisten tiilien tiloista, mikÀ luo erityisen ilmapiirin asiakkaalle. Suunnittelija kÀyttÀÀ useita menetelmiÀ ratkaistakseen tÀmÀn rakennuksen rajoitukset ilmastointilaitteisiin ja varastotiloihin. Sekoita myös materiaalit asiakkaan muistoon ja lÀmmin ja tyylikÀs estetiikka rakenteen lÀpi yhdistÀen talon ainutlaatuisen tyylin.

Sisustustalo

Seamless Blank

Sisustustalo TÀmÀ on talo, joka esittelee emÀntÀmme ainutlaatuisen elÀmÀntavan, joka on graafisen suunnittelijan ja yrittÀjÀn koti. Suunnittelija esittelee luonnollisia materiaaleja kuvaamaan emÀntÀsen mieltymyksiÀ ja sÀilyttÀÀ tyhjÀt alueet perheenjÀsenen esineiden tÀyttÀmiseksi. Keittiö on talon keskusta, suunniteltu tilava nÀkymÀ emÀntÀlle ja varmista, ettÀ vanhemmat voivat nÀhdÀ sen missÀ tahansa. Talo on varustettu valkoisella graniitti saumattomalla lattialla, italialaisella mineraalimaalilla, lÀpinÀkyvÀllÀ lasilla ja valkoisella jauhemaalilla paljastaakseen materiaalien tyylikkÀÀt yksityiskohdat.

Sisustustalo

Warm loft

Sisustustalo Teollisuuden tyyliin rakennettu talo, jossa on lÀmpimiÀ materiaaleja. TÀmÀ talo valmistelee useita toimintoja asiakkaille elÀmÀnlaadun edistÀmiseksi. Suunnittelija yritti yhdistÀÀ putket jokaiseen tilaan ja yhdisti puu-, terÀs- ja ENT-putket havainnollistaakseen tarinaa asiakkaiden elÀmÀstÀ. Ei sama kuin tavallisessa teollisuustyylissÀ, tÀmÀ talo syöttÀÀ vain muutamia vÀrejÀ ja valmistaa paljon sÀilytystiloja.

Pukuhuone

Sopron Basket

Pukuhuone Sopron Basket on ammatillinen naisten koripallojoukkue, joka sijaitsee Sopronissa, Unkarissa. Koska joukkueet ovat yksi menestyneimmistÀ Unkarin joukkueista, joilla on 12 kansallista mestaruuskuppaa ja jotka saavuttavat toisen sijan Euroliigassa, klubin johto pÀÀtti investoida uuteen pukuhuonekompleksiin, jolla on melko arvostettu laitos klubin nimeen, pelaajan tarpeiden mukaan. paremmin, motivoi heitÀ ja edistÀ heidÀn yhtenÀisyyttÀÀn.