Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viina

GuJingGong

Viina Ihmisten luovuttamat kulttuuritarinat esitetään pakkauksissa ja lohikäärmeen juominen on piirretty huolellisesti. Lohikäärmettä kunnioitetaan Kiinassa ja se symboloi suotuisuutta. Kuvassa Dragon tulee ulos juoda. Koska viini houkuttelee sitä, se leijuu viinipullon ympärille ja lisää siihen perinteisiä elementtejä, kuten Xiangyun, palatsi, vuori ja joki, mikä vahvistaa legendan Gujingin kunnianosoitusviinistä. Laatikon avaamisen jälkeen tulee kerros kartonkipaperia, jolla on kuvia, jotta laatikolla olisi yleinen näyttövaikutus avaamisen jälkeen.

Projektin nimi : GuJingGong, Suunnittelijoiden nimi : Cheng Tian Sheng, Asiakkaan nimi : YUTO.

GuJingGong Viina

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.