Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Älykäs Keittiömylly

FinaMill

Älykäs Keittiömylly FinaMill on tehokas keittiömylly, jossa on vaihdettavat ja täytettävät maustepalat. FinaMill on helppo tapa parantaa ruoanlaittoa tuoreiden jauhettujen mausteiden rohkealla maulla. Täytä vain uudelleenkäytettävät palot kuivatuilla mausteilla tai yrtteillä, napsauta palo paikalleen ja jauhaa tarvitsemasi maustemäärä tarkalleen napin painalluksella. Vaihda maustepalkit muutamalla napsautuksella ja jatka ruoanlaittoa. Se on yksi jauhin kaikille mausteillesi.

Projektin nimi : FinaMill, Suunnittelijoiden nimi : Alex Liu, Asiakkaan nimi : Elemex Limited.

FinaMill Älykäs Keittiömylly

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.