Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

Zen Mood

Talo Zen Mood on käsitteellinen projekti, joka keskittyy kolmeen avaintekijään: minimalismi, mukautuvuus ja estetiikka. Yksittäiset segmentit kiinnitetään luomalla erilaisia muotoja ja käyttötarkoituksia: koteja, toimistoja tai näyttelytiloja voidaan luoda käyttämällä kahta muotoa. Jokainen moduuli on suunniteltu 3,20 x 6,00 m: llä, joka on järjestetty 19 m²: iin 01 tai 02 kerroksen sisällä. Kuljetus tapahtuu pääasiassa kuorma-autoilla, myös se voidaan toimittaa ja asentaa vain yhdessä päivässä. Se on ainutlaatuinen, nykyaikainen muotoilu, joka luo yksinkertaisia, eläviä ja luovia tiloja, jotka on mahdollista puhtaalla ja teollistuneella rakentavalla menetelmällä.

Projektin nimi : Zen Mood, Suunnittelijoiden nimi : Francisco Eduardo Sá and Felipe Savassi, Asiakkaan nimi : Felipe Savassi Modular Studio.

Zen Mood Talo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.