Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Suunnittelijapöytä

Curly

Suunnittelijapöytä Tämän monikäyttöisen pöydän ovat suunnitelleet Bean Buro -periaatteelliset suunnittelijat Kenny Kinugasa-Tsui ja Lorene Faure. Se toimii keskeisenä elementtinä sisätiloissa. Kokonaismuoto on täynnä leikkisiä wiggly-käyriä, jotka ovat dramaattisesti vastakkaisia perinteisten muodollisten symmetristen taulukkojen kanssa, joten se erottuu veistoksellisesta kappaleesta, joka houkuttelee käyttäjiä ja on vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Käyrät näyttävät olevan ensi silmäyksellä vahingossa, mutta jokainen käyrä on suunniteltu huolellisesti edistämään erilaisia istuma-asentoja ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Projektin nimi : Curly , Suunnittelijoiden nimi : Bean Buro, Asiakkaan nimi : Bean Buro.

Curly  Suunnittelijapöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.