Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Datan Visualisointi

Arab spring

Datan Visualisointi Tämä projekti perustui Pohjois-Afrikassa vuonna 2011 tapahtuneisiin konflikteihin. Tapahtumat, joiden aktiviteetin huippu tapahtui keväällä ja nimeltään "Arabi-kevät". Projekti on kierretyylinen aikajana, joka merkitsi konfliktin alkua ja loppua. Ja konfliktin lopussa päivämäärät ovat merkkejä, jotka osoittavat konfliktin lopputuloksen. Linjan kylläisyys on vallankumouksen uhrien lukumäärä. Joten voimme tarkkailla historiallisten hetkien perusaikakuviota. Tällaisen datan visualisoinnin kehittämisen keskeisten parametrien tulisi olla alkuperäisen tiedon yksinkertaisuus ja jäsentäminen.

Projektin nimi : Arab spring, Suunnittelijoiden nimi : Kirill Khachaturov, Asiakkaan nimi : RBC.

Arab spring Datan Visualisointi

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.