Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

10 Year Logo

Yritysidentiteetti Lyhyt tehtävä oli luoda logo, joka ei vain heijasta mitä 3M ™ Polarizing Light on, mutta myös markkinoi sitä premium-tuotemerkkinä pöytävalaisimissa. Käyttämällä silmiin rauhoittavaa valonsäteiden päällekkäisyyttä, mikä heijastaa häikäisynestokokemusta. Päällekkäisyydet on suunniteltu siten, että ne kuvaavat ilotulitusjuhlia. Numero kymmenen istuu graafista kuvaa osoittaen numeroiden terävyyden, kun heijastuksessa ei ole heijastuksen takia. Kulta- ja hopeaväreillä käytetään valaisimen ensiluokkaista tunnetta, laatua ja itse tuotemerkin tekniikkaa.

Projektin nimi : 10 Year Logo, Suunnittelijoiden nimi : Lawrens Tan, Asiakkaan nimi : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Yritysidentiteetti

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.