Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Päivänvarjo

NI

Led-Päivänvarjo NI, aurinkovarjojen ja puutarhan taskulamppujen innovatiivinen yhdistelmä on upouusi muotoilu, joka ilmentää modernien huonekalujen mukautettavuutta. Integroimalla klassinen päivänvarjo monipuoliseen valaistusjärjestelmään, NI Parasolin odotetaan olevan edelläkävijä roolissa katuympäristön laadun parantamisessa aamusta iltaan. Omistettu sormen tunnistava OTC (yhden kosketuksen himmennin) antaa ihmisille mahdollisuuden säätää 3-kanavaisen valaistusjärjestelmän kirkkautta helposti. Sen matalajänniteinen 12 V: n LED-ohjain tarjoaa energiatehokkaan virtalähteen järjestelmälle yli 2000 kpl 0,1 W: n LEDillä, mikä tuottaa hyvin vähän lämpöä.

Projektin nimi : NI , Suunnittelijoiden nimi : Terry Chow, Asiakkaan nimi : FOXCAT.

NI  Led-Päivänvarjo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.