Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Timanttisormus

The Great Goddess Isida

Timanttisormus Isida on 14 K kultarengas, joka liukuu sormellesi luoden viehättävän ilmeen. Isida-renkaan julkisivua koristavat ainutlaatuiset elementit, kuten timantit, ametistat, sitriinit, tsavoriitti, topaasi ja täydennetty valkoisella ja keltaisella kullalla. Jokaisella kappaleella on oma määritelty materiaalinsa, joten se on ainutlaatuinen. Lisäksi viipaloitujen jalokivien tasainen lasimainen julkisivu heijastaa erilaisia valonsäteitä erilaisissa olosuhteissa, lisääen renkaaseen yksinoikeuden.

Projektin nimi : The Great Goddess Isida, Suunnittelijoiden nimi : Tatyana Raksha, Asiakkaan nimi : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Timanttisormus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.