Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Päähine

Gaia

Päähine Gaia on majesteettinen ihme suunnittelusta modernin yhteiskunnan voimaantuneelle jumalatarlle. Opulenssi ja provosoiva olivat keskeisiä tekijöitä, jotka syntetisoivat yhdessä muodostaen poikkeuksellisen läsnäolon. Siirtyminen 'sarvellisista siipistä' omega-ketjuun antaa tälle kappaleelle dynaamisen siluetin korujen suunnittelun rajojen ulkopuolella.

Projektin nimi : Gaia, Suunnittelijoiden nimi : Herman Francisco Delos Santos, Asiakkaan nimi : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Päähine

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.