Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Sähkötrike

Lecomotion

Kaupunkien Sähkötrike Sekä ympäristöystävällinen että innovatiivinen LECOMOTION E-trike on sähköavusteinen kolmipyörä, jonka innoittamana on sisäkkäisiä ostoskärryjä. LECOMOTION E-pyörät on suunniteltu toimimaan osana kaupunkipyörien jakamisjärjestelmää. Suunniteltu myös pesemään toistensa sisällä linjassa pienikokoista varastointia varten ja helpottamaan monien keräämistä ja siirtämistä kerrallaan kääntyvän takaoven ja irrotettavan kampisarjan kautta. Poljinta-apua tarjotaan. Voit käyttää sitä normaalina pyöränä, tukevan akun kanssa tai ilman. Rahti mahdollisti myös 2 lapsen tai yhden aikuisen kuljetuksen.

Projektin nimi : Lecomotion, Suunnittelijoiden nimi : Natacha Lesty, Asiakkaan nimi : Lesty design.

Lecomotion Kaupunkien Sähkötrike

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.